Takuu ja palautus

 

 

Tapettien vaihtaminen tai palauttaminen on mahdollista 14 kalenteripäivän kuluessa tuotteen ostohetkestä. Käytä tätä vaihtoehtoa hyväksesi varmistaen, että tuotetta ei ole käytetty eikä siinä ole käytön jälkiä, ei murtumia, tahroja, naarmuja jne.

Jos tuote tulee viallisena: puuttuva tulostus (raitoja, tahroja, joita ei ollut valitun kuvan mukana tilauksessa, ja muita), eri kuva, eri materiaali, selvät vauriot (kuljetuksen aiheuttamat), osa tilauksesta puuttuu - tällöin toteutamme tilauksen täysin maksutta.

Jos huomaat, että paketti on vaurioitunut - sinun on otettava se vastaan kuriirilta, mutta pyydä häntä avaamaan se läsnäollessaan. On laadittava vaurioraportti kuriirin kanssa. Ota valokuvia ja lähetä ne meille lisätutkimusta varten.

Palautuspyyntö voidaan tehdä ottamalla yhteyttä manageriimme (chat, info-linja) tai kirjoittamalla meille sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

 

On tapauksia, joissa meidän on pakko kieltäytyä palautuksesta tai vaihdosta:

  • Jos tuote on vahingoittunut eikä viallisuus johdu kuljetuspalvelusta.
  • Tuote on jo ollut käytössä - tapetit on asetettu paikoilleen, tilauksessa käytettiin liimaa.
  • Yksilöllinen tilaus, joka on suunniteltu omien vaatimusten mukaisesti, ei kuulu palautukseen tai vaihtoon.
  • Reklamaatio on tehty 14 kalenteripäivän jälkeen tuotteen ostohetkestä.
     

Hyväksymme tapettien palautuksen/vaihdon uudessa ja käyttämättömässä tilassa, alkuperäisessä pakkauksessa. Saatuamme vaihdettavan tai palautettavan tuotteen työntekijämme tarkistavat valokuvatutkimuksen laadun tarkistamiseksi 2-5 arkipäivän kuluessa. Tapetin tilan tarkastuksen jälkeen palautamme rahat tai vaihdamme toisiin tapetteihin 14 arkipäivän kuluessa. Tuotteen palauttamisen rahojen osalta emme vastaa toimituskuluista. On ilmoitettava managerille tapetin palauttamisen tarpeesta.

Teknisiin vikoihin ei sisälly värieroja, jotka ovat seurausta kuvan käytöstä ja näytön toistamisesta erilaisilla laitteilla - tietokoneen näyttö, puhelin, tabletti.

Reklamaatioita tapettien asettamisen jälkeen ei hyväksytä.