Käyttöehdot

TIETOA MEISTÄ

sähköposti: [email protected]

Yrityksen tiedot:

Tilinomistaja: KLW Sp. z o.o.
SWIFT/BIC: BPKOPLPW
IBAN: PL50 1020 5356 0000 1302 0225 0223
Pankin nimi: PKO Bank Polski S.A
Pankin osoite: Kielecka 41A/8 02-530, Varsova

Alla on tietoja, joissa kerrotaan yksityiskohtaisesti ehdoista, joiden mukaisesti tarjoamme tuotteitamme ja palveluitamme. Ostamalla minkä tahansa tuotteen osoitteessa uwalls.fi tai käyttämällä sivustoamme, sitoudut noudattamaan näitä ehtoja.

 

Jos sinulla on kysyttävää tai apua, voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteessa [email protected]. Olemme täällä auttamassa!

VERKKOSIVUSTON KÄYTTÖEHDOT
 
 

Lue ehdot huolellisesti, sillä selaamalla ja käyttämällä tätä verkkosivustoa hyväksyt ne. Voit tulostaa nämä ehdot, jos haluat säilyttää niistä kopion. Meidän Tietosuojakäytäntö määritellään, miten käsittelemme sinua koskevia tietoja, ja se on myös osa näitä ehtoja. Jos teet tilauksen tällä verkkosivustolla, ostoksesi on seuraavien ehtojemme alainen Palveluehdot. Jos olet kuluttaja, mikään näissä ehdoissa ei vaikuta lakisääteisiin oikeuksiisi, ja jos jokin näistä ehdoista todetaan lainvastaiseksi, pätemättömäksi tai täytäntöönpanokelvottomaksi, se poistetaan näistä ehdoista, mutta loput ehdot pysyvät voimassa ja jatkavat toimintaa.

VERKKOSIVUSTON KÄYTTÖ
 
 

Mukavuutesi ja turvallisuutesi verkkosivujemme käytön aikana ovat meille ensiarvoisen tärkeitä. Parhaan käyttökokemuksen saavuttamiseksi suosittelemme käyttämään Google Chrome- tai Safari-selaimen uusinta versiota. Voit käyttää sivustoamme myös muilla selaimilla, mutta huomaa, että emme voi taata samaa kokemuksen tai turvallisuuden tasoa. Lisäksi suosittelemme pitämään selaimesi ja laitteesi käyttöjärjestelmän ajan tasalla, jotta voit hyödyntää viimeisimpiä turvallisuusparannuksia ja suorituskykypäivityksiä.

SIVUSTON KÄYTTÖÖNOTTO
 
 

Pidätämme oikeuden muuttaa tai peruuttaa tämän verkkosivuston tai sen osan käyttöoikeuden milloin tahansa. Lisäksi saatamme muuttaa näitä käyttöehtoja määräajoin, joten suosittelemme, että tarkistat ne säännöllisesti. Jatkamalla verkkosivuston käyttöä hyväksyt kaikki muutokset, jotka ovat sitovia seuraavalla vierailullasi.

TIETOJEN PAIKKANSAPITÄVYYS
 
 

Vaikka olemme pyrkineet säilyttämään tarkat ja ajantasaiset tiedot tällä verkkosivustolla, älä luota pelkästään niihin. Sisältö on tarkoitettu ainoastaan tiedotustarkoituksiin. Emme anna mitään takuita, nimenomaisia tai epäsuoria, verkkosivuston materiaalista. Lain sallimissa rajoissa emme ota vastuuta sivustolla olevien tietojen tarkkuudesta, täydellisyydestä, ajantasaisuudesta ja luotettavuudesta.

VASTUUMME
 
 

Tällä verkkosivustolla esitetty sisältö tarjotaan ilman mitään takuita, emmekä ole vastuussa seuraavista:

  • Taloudelliset menetykset (kuten tulojen, tietojen, voittojen, sopimusten, liiketoiminnan tai odotettavissa olevien säästöjen menetys).
  • Liiketoiminnan tappiot tai kulut
  • Liikearvon tai maineen menetys
  • Seuraavat menetykset tai vahingot

Näitä poissulkemisia sovelletaan kaikkiin verkkosivuston käytöstäsi johtuviin vaatimuksiin, lukuun ottamatta vaatimuksia, jotka liittyvät ostoihin, joita säännellään meidän Palveluehdot.

VIRUKSET JA HAKKEROINTI
 
 

Vaikka pyrimme ylläpitämään verkkosivustomme nopeutta ja turvallisuutta, emme voi taata sitä. Emme ole vastuussa mistään tietokonelaitteille, ohjelmistoille tai tiedoille aiheutuneista menetyksistä tai vahingoista, jotka johtuvat viruksista, virheistä, troijalaisista hevosista tai muista teknisesti vaarallisista aineistoista, jotka voivat saastuttaa tietokoneesi tämän verkkosivuston käytön aikana.

LINKIT VERKKOSIVUSTOLLAMME
 
 

Kaikki tällä verkkosivustolla olevat linkit muille verkkosivustoille tai kolmannen osapuolen resursseihin on tarkoitettu ainoastaan mukavuussyistä. Meillä ei ole määräysvaltaa näiden ulkopuolisten verkkosivustojen tai resurssien sisältöön, emmekä näin ollen ole vastuussa niistä tai niiden käytöstä mahdollisesti aiheutuvista menetyksistä tai vahingoista.

COPYRIGHT
 
 

Omistamme tekijänoikeudet kaikkiin tämän verkkosivuston osiin, mukaan lukien sen suunnittelu, teksti, grafiikka, valinta ja järjestely, sekä kaikkiin ohjelmistokokoelmiin, taustalla olevaan lähdekoodiin ja muuhun materiaaliin. Voit ladata ja tulostaa otteita tästä verkkosivustosta henkilökohtaisiin tai hallinnollisiin tarkoituksiin edellyttäen, että et muuta mitään aineistoa, säilytät tekijänoikeusilmoituksen ja pidättäydyt käyttämästä verkkosivustoa kaupallisiin tarkoituksiin tai henkilökohtaiseen hyötyyn. Tämän verkkosivuston materiaalien muu käyttö on ehdottomasti kielletty ilman etukäteen annettua kirjallista suostumustamme.

JURISDICTION
 
 

Tähän verkkosivustoon, sen sisältöön ja sen käytöstä johtuviin sopimuksiin sovelletaan ja niitä tulkitaan sovellettavan lain mukaisesti.

Päivityspäivämäärä: 19. kesäkuuta 2024