Maksut ja toimitus

TOIMITUSEHDOT

Toimitamme tuotteitamme vain luotettavien ja luotettavien kuljetusyritysten kautta: FedEx, UPS, GLS ja DPD.

Toimituskulut lasketaan erikseen erityyppisille tavaroille, ja ne riippuvat tuotteen tyypistä ja toimitusosoitteesta.

Huom: jos tilaat tapetin ja maalauksen, molempien tuotteiden hinta maksetaan erikseen (emme voi lähettää näitä tuotteita samassa paketissa).

TOIMITUSAIKA
 
 

Toimitus Suomen sisällä kestää yleensä 7-10 työpäivää. Tuotantoon on varattava 1-3 päivää lisää aikaa.

TOIMITUSKULUT
 
 

Toimitus Suomeen on maksuton. Kuljetuspalvelun määrittelemät poikkeukset voivat koskea vaikeasti saavutettavia alueita. Käy tilauksessamme hintalaskuri toimituskulut muille alueille.

TOIMITUSMENETELM√ĄT
 
 
Kaikki tilaukset lähetetään kuriiripalvelun kautta kassalla annettuun osoitteeseen.
TOIMITUSPAIKAT
 
 
Tarjoamme toimitukset kaikkiin Euroopan maihin, Yhdistyneeseen kuningaskuntaan, Yhdysvaltoihin ja Kanadaan.
TILAUSTEN SEURANTAPOLITIIKKA
 
 

Kun tilauksesi on luovutettu jakelupalvelulle, saat sähköpostiviestin, jossa on seurantalinkki.

Jos et ole saanut s√§hk√∂postia, ota meihin yhteytt√§ [email protected] apua varten.

TUOTTEEN HINNAT
 
 

Verkkosivustomme tuotekorteissa n√§kyv√§t hinnat edustavat suosituimman tarjotun materiaalin v√§himm√§istilauspinta-alan (1m²) kustannuksia.

Tuotteen lopulliseen hintaan vaikuttavat useat tekijät, kuten tilausalue, valittu materiaali ja tilauksen konfiguroinnin yhteydessä valitut lisävaihtoehdot.

Tilauksen saatuamme tarkistamme rutiininomaisesti tuotteiden hinnat. Jos tilaamiesi tuotteiden hinnoittelussa havaitaan virhe, otamme viipymättä yhteyttä ja annamme sinulle mahdollisuuden jatkaa ostoa korjatulla hinnalla tai peruuttaa tilauksesi. Odotamme tilauksesi käsittelyä, kunnes saamme vastauksesi. Jos emme saa sinuun yhteyttä kassalla annettujen yhteystietojen avulla, katsomme tilauksen peruutetuksi ja ilmoitamme siitä sinulle kirjallisesti.

Kaikki hinnat on ilmoitettu EUR:nä sisältäen arvonlisäveron. Toimitus Suomeen sisältyy tilaushintaan. Toimitus muihin maihin veloitetaan erikseen.

MAKSUTAVAT
 
 

Käytämme sivustollamme vain luotettavia ja turvallisia maksutapoja. Valitse se, joka sopii parhaiten tarpeisiisi:

  • VERKKOMAKSU KORTILLA:Hyv√§ksymme kaikki t√§rkeimm√§t luotto- ja maksukortit, mukaan lukien Visa, MasterCard. Korttitietosi k√§sitell√§√§n turvallisesti, mik√§ takaa turvallisen ja saumattoman tapahtumakokemuksen.
  • PAYPAL:PayPal tarjoaa turvallisen ja k√§tev√§n tavan maksaa tilauksesi. Kirjaudu vain PayPal-tilillesi kassalla ja tee ostoksesi jakamatta taloudellisia tietojasi.
  • KLARNA:Klarna tarjoaa joustavia maksuvaihtoehtoja mieltymystesi mukaan. Voit maksaa nyt, maksaa my√∂hemmin tai jakaa maksun eriin. Klarna varmistaa turvallisen transaktioprosessin ja tarjoaa ostajan suojan, joka lis√§√§ mielenrauhaa.